https://www.high-endrolex.com/25

https://www.high-endrolex.com/25

Copiatoare în Timişoara, copiatoare Konica Minolta - Printtech
Tipăreşte fără limite, orice tiraj

Printtech

"Tipareste fara limite, Orice dimensiune, Orice tiraj"

 

Compania Printtech si-a inceput activitatea in anul 1995. Echipa noastra a acumulat in tot acest timp o experienta bogata in domeniul echipamentelor de birou, ajungand sa poata satisface cu succes nevoile unui portofoliu foarte diversificat de clienti.

Suntem importatori de echipamente de birou incepand cu anul 2002, fapt care ne-a ajutat sa invatam din experienta colaboratorilor nostri din strainatate si sa implementam solutiile la noi in tara.

 

Prin colaborarea cu firmele din diferite domenii, s-a nascut dorinta de a veni in intampinarea necesitatilor acestora cu solutii prompte si economice, care sa se potriveasca cat mai bine cu profilul lor si sa le usureze munca. In decursul timpului am realizat ca doar prin seriozitate, profesionalism si spirit inovator putem sa privim cu incredere in viitor alaturi de partenerii nostri.

Printtech ofera solutii complete in prelucrarea imaginii;

daca doresti achizitionarea, inchirierea sau reconditionarea unui copiator, imprimanta, multifunctional sau a altor echipamente de birou sau ai nevoie de servicii cum ar fi: tipar digital, printare, scanare si copiere de format mare, prelucrare grafica, personalizare obiecte, plastifiere, indosariere, inscriptionare CD/DVD etc, Printtech iti pune la dispozitie, cu promptitudine, un parc complet de echipamente si o echipa de profesionisti.

×
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 4
meilleur coque telephone